Buis neemt prachtige JB6 Dutch Motorsport teamjas in ontvangst!

Jeffrey Buis heeft de eerste JB6 Dutch Motorsport teamjas in ontvangst mogen nemen. Deze jas werd mogelijk gemaakt door Hengst Workwear en Herock. De bedrukking werd verzorgd door Printed Presents. Het resultaat mag er zijn en het team is deze drie partijen dan ook zeer dankbaar.

Jeffrey Buis rijdt dit jaar met zijn eigen team onder de naam JB6 Dutch Motorsport in de Yamaha R3 Cup en ook aantal wedstrijden in de ONK Supersport 300 klasse. De komende wedstrijden voor Buis zijn tijdens de Dutch TT, dus het team wil daar dan ook graag strak voor de dag komen met een mooie teamjas.

Dit is gelukt! Hengst Workwear uit Steenwijk stelden in samenwerking met Herock de jas beschikbaar en Printed Presents, ook afkomstig uit Steenwijk, verzorgde de bestickering van de jas. Afgelopen weekend nam de 16-jarige Buis zelf het eerste exemplaar in ontvangst van Bert Kruider in de winkel van Hengst Workwear op de kledingafdeling van Herock.

Het JB6 Dutch Motorsport team is met de nieuwe jassen te zien tijdens de Dutch TT van 29 juni t/m 1 juli. Buis zal dan twee wedstrijden rijden met zijn Yamaha R3 in de ONK Supersport 300 klasse.