Buis neemt Yamaha R3 in ontvangst onder grote belangstelling op Motorbeurs Utrecht

Zondagmiddag 25 februari vond onder grote belangstelling de onthulling plaats van de motor van Jeffrey Buis voor het seizoen 2018. De stand van het TT Circuit Assen op de Motorbeurs Utrecht vormde het decor van de presentatie van de Yamaha R3. De onthulling werd georganiseerd in samenwerking met Arie Molenaar Motors.

Jeffrey Buis maakt in 2018 de overstap naar de Supersport 300 motoren. De 16-jarige coureur gaat met een Yamaha R3 uitkomen in de Nederlandse Yamaha R3 Cup en gaat tevens wedstrijden rijden in de ONK Supersport 300. De races worden gereden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Buis staat dit jaar onder andere aan de start tijdens de welbekende TT van Assen en de populaire Gamma Racing Day.

Zondagmiddag 25 februari kreeg de rijder uit Steenwijkerwold zijn motor overhandigd op de Motorbeurs Utrecht. Dit gebeurde met een ware onthulling op de stand van het TT Circuit Assen in samenwerking met Arie Molenaar Motors. Veel bezoekers van de beurs waren aanwezig bij dit mooie moment. Speaker Martin van Ellinckhuijzen voelde Buis aan de tand over zijn ambities voor het komende seizoen. Vervolgens werd het Yamaha-doek van de R3 afgehaald en konden de aanwezigen de nieuwe motor van Buis voor het seizoen 2018 van dichtbij bekijken.

Jeffrey Buis:Geweldig om mijn nieuwe motor op deze manier in ontvangst te mogen nemen! Dat ik op deze motor kan rijden wordt mogelijk gemaakt door Henk en Wijnie van Wolfswinkel, waar ik hen zeer dankbaar voor ben! Ook wil ik in het bijzonder Arie Molenaar Motors en het TT Circuit Assen bedanken voor deze mooie onthulling, maar uiteraard ook alle sponsoren die mij steunen. Ik kan niet wachten om naar Spanje te gaan en voor het eerst te gaan testen met deze prachtige Yamaha!’