Jeffrey ontvangt Yamaha R3 van Arie Molenaar Motors op Motorbeurs Utrecht

Van alle kanten is het te merken dat het motorsportseizoen op punt van beginnen staat. Bij Jeffrey Buis zijn er dan ook veel ontwikkelingen richting zijn eerste seizoen met de Supersport 300 motoren. Zo ontvangt Jeffrey aankomende zondag zijn Yamaha R3 op de Motorbeurs Utrecht. Dit mooie moment zal plaatsenvinden op de stand van Arie Molenaar Motors.

Jeffrey maakt op Motorbeurs Utrecht kennis met zijn nieuwe motor
Aankomende zondagmiddag (25 februari) is een spannend moment voor Jeffrey, want daar ontvangt hij zijn nieuwe Yamaha R3 uit handen van oud Grand Prix coureur Arie Molenaar. Deze heugelijke gebeurtenis zal plaatsvinden om 12.00 uur op de Motorbeurs Utrecht. De stand van Arie Molenaar Motors is te vinden in hal 8 van de Jaarbeurs in Utrecht. Het aanschaffen van de Yamaha R3 wordt mogelijk gemaakt door H&W Race Support, waarvoor erg veel dank! U bent zondagmiddag op de Motorbeurs Utrecht uiteraard van harte welkom om de motor van Jeffrey van dichtbij te aanschouwen!

Kalender 2018: Jeffrey rijdt tijdens de TT van Assen!
Jeffrey gaat dit jaar zowel rijden in de Yamaha R3 Cup als het ONK Supersport 300. Deze twee competities komen zijn tijdens het seizoen ook regelmatig tegelijk in de baan, voornamelijk tijdens evenementen van het Duitse IDM kampioenschap. Jeffrey zal dit jaar actief zijn op circuits in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het mooie nieuws is dat Jeffrey aan de start zal verschijnen in het bijprogramma van de TT van Assen in de ONK Supersport 300. Ook zal Jeffrey rijden tijdens de druk bezochte Gamma Racing Day in Assen. De exacte kalender van Jeffrey kunnen wij binnenkort bekendmaken. Het raceseizoen voor Jeffrey zal in ieder geval starten op 14 en 15 april tijdens een evenement van de Yamaha R3 Cup op het circuit van Croix en Ternois in Frankrijk.

Leden gezocht voor de Club van 50, 100 en 250!
Ook is het mogelijk om Jeffrey dit jaar weer te steunen door lid te worden van de Club van 50, 100 of 250 euro. Onze leden zijn altijd welkom bij onze tent op het circuit en zij krijgen een vermelding op de website van Jeffrey. Ook ontvangen de leden de nieuwsberichten van Jeffrey. Voor meer informatie of om lid te worden van de Club van 50, 100 of 250 kan contact op worden genomen met Babet van den Berg. Haar emailadres is penningmeesterjeffreybuisracing@hotmail.com

Yamaha R3 aan de tand voelen tijdens testdagen in Spanje
Voordat het seizoen kan beginnen zal Jeffrey ook diverse tests gaan maken met de voor hem nieuwe Yamaha R3. Van 9 t/m 16 maart zal Jeffrey in Spanje verblijven samen met andere Nederlandse coureurs van de KNMV-selectie. Jeffrey zal drie dagen testen op zowel het circuit van Valencia als Alcarras. Eind maart zal Jeffrey ook nog een dag gaan testen op het TT Circuit Assen.

Voor in de agenda: teampresentatie op zondag 25 maart bij Autobedrijf Marco van Beek!
Jeffrey zal dit jaar uitkomen met een eigen team onder de naam JB6 Dutch Motorsport. De teampresentatie, waarin Jeffrey meer zal vertellen over zijn plannen, ambities en hoe de tests in Spanje zijn verlopen, zal plaatsenvinden op zondag 25 maart van 14.00 tot 17.00 uur bij sponsor Autobedrijf Marco van Beek. Het adres is Oldemarktseweg 82 in Steenwijkerwold. U bent van harte uitgenodigd om de teampresentatie bij te wonen!