De voorbereidingen voor het seizoen 2020 zijn in volle gang

Eind maart staat voor Jeffrey Buis de eerste WK-race van het seizoen 2020 op het programma in Jerez. Voor het zover is, zullen er nog een aantal tests plaatsvinden met het MTM Kawasaki team. In deze nieuwsbrief een update over de voorbereidingen en tevens een oproep voor particulieren om lid te worden van de Club van 50, 100 of 250.

Jeffrey Buis gaat dit jaar zijn tweede seizoen rijden in het WK Supersport 300 kampioenschap. Vorig jaar liet de jonge coureur uit Steenwijkerwold een mooie stijgende lijn zien in deze sterke competitie en scoorde hij al meerdere top-tien klasseringen. Ook dit jaar zal Jeffrey uitkomen voor het MTM Kawasaki team. 29 maart staat de eerste race op het programma. De tweede race van het seizoen is de thuiswedstrijd van Jeffrey in Assen. Dit evenement vindt plaats van 17 t/m 19 april op het TT Circuit.

Meerdere tests in Spanje voor een optimale voorbereiding
Jeffrey zit in de winterperiode niet stil en is volop aan het trainen om fysiek optimaal aan de start te verschijnen. Ook heeft de 18-jarige coureur in januari al getest met zijn eigen Kawasaki Ninja 400 op het circuit van Cartagena met hulp van Randy van Maasdijk en Henk van Wolfswinkel. In maart gaat Jeffrey testen met MTM Kawasaki op de circuits van Almeria en Jerez. Jeffrey’s teamgenoten zijn dit jaar Scott Deroue, Koen Meuffels en de Japanner Yuta Okaya.

Jeffrey kan de steun van de Club van 50, 100 en 250 goed gebruiken!
Naast een groep vaste en trouwe sponsoren zijn de club van 50, 100 en 250 ook al jaren belangrijk voor Jeffrey Buis Racing. Particulieren steunen Jeffrey tijdens een seizoen door middel van een bedrag van 50, 100 en 250 euro. Voor het komend seizoen kan Jeffrey ook goed de steun gebruiken van de mensen van de Club van 50, 100 en 250! Zou jij Jeffrey willen steunen tijdens zijn ontwikkeling in het wereldkampioenschap? Wij zouden het geweldig vinden! Bij interesse kan contact op worden genomen via: penningmeesterjeffreybuisracing@hotmail.com. De leden van de Club van 50, 100 en 250 krijgen een vermelding op de website en nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je ook de nieuwsbrief na ieder raceweekend en tevens houdt het team je op de hoogte met leuke aanbiedingen.