Verzend en retourbeleid – JB6 Fanclub

Verzending & Levertijd
Wanneer je het Jeffrey Buis JB6 fanpakket hebt besteld ontvang je van ons een trui met de maat die je hebt opgegeven in het aanmeldformulier. De trui wordt binnen drie weken na aanmelding naar je verzonden. Mocht de maat niet beschikbaar zijn zou het kunnen dat het iets langer duurt, maar daar zullen wij je dan

Verzendkosten
De verzendkosten van het Jeffrey Buis JB6 fanpakket zijn voor rekening van Jeffrey Buis Racing.

Ruilen & retourneren
Wanneer de trui qua maat niet naar wens kan je die binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar Jeffrey Buis Racing. Het retouradres is Vredenburg 69, 8341 RN Steenwijkerwold. Geef bij de retournering – of door een mailtje te sturen naar info@jeffrey-buis.nl – aan voor welke maat de trui geruild moet worden. Het verzendkosten voor de nieuw geleverde trui zijn voor rekening van Jeffrey Buis Racing.

Niet tevreden?
Mocht u niet tevreden zijn over het JB6 Fanpakket en wilt u zich uitschrijven als fan, dan kan dat binnen 14 dagen door schriftelijk op te zeggen via info@jeffrey-buis.nl. Jeffrey Buis Racing zal vervolgens binnen een maand het betaalde bedrag volledig terugstorten op de rekening van de klant.