ITicon verlengt samenwerking met Jeffrey Buis

Het partnership tussen ITicon en Jeffrey Buis krijgt een mooi vervolg. ITicon is in het seizoen 2020 één van de trotse helmsponsoren van de 18-jarige motorcoureur, die momenteel met drie overwinningen aan de leiding gaat in het wereldkampioenschap. Ook in 2021 zal ITicon op de helm van Jeffrey te zien zijn.

In het seizoen 2018 kwam een mooie samenwerking tussen Jeffrey en ITicon tot stand naar aanleiding van een soft sponsorschip sinds 2016. Sinds de start van deze samenwerking is ITicon en haar CEO, Patrick Boxem, zeer betrokken bij de ontwikkelingen en groei van Jeffrey als coureur. Ook in 2021 zal ITicon de coureur uit Steenwijkerwold blijven ondersteunen. Het logo van ITicon zal volgend jaar, net als in het huidige seizoen, op de helm van Jeffrey te zien zijn.

Jeffrey is het WK seizoen meer dan goed gestart. Na acht races gaat de 18-jarige coureur, uitkomend voor het MTM Kawasaki MotoPort team, aan de leiding in het World Supersport 300 kampioenschap. In de afgelopen twee weken werden er vier races gereden op Motorland Aragon, waarvan Jeffrey er maar liefst drie wist te winnen.

Patrick Boxem [CEO ITicon]: “ITicon wil als bedrijf strategisch en tactisch toptalent de kans geven en laten doorgroeien. Jeffrey Buis past als motorsporttalent en persoon uitstekend bij ITicon. Jeffrey maakt een prachtige ontwikkeling door, met een aantal zeges in het WK als resultaat. Vertrouwen is in de topsport een belangrijke voorwaarde voor succes. Door ons vertrouwen nu al weer aan Jeffrey te geven, hopen wij hem een stap dichterbij zijn lange termijn doelen te kunnen brengen. Samen willen we het hoogste niveau bereiken.”

Jeffrey Buis: “Ik wil ITicon en in het bijzonder Patrick enorm bedanken dat ze in deze fase van het seizoen al hun steun toezeggen voor het seizoen 2021. Dat spreekt vertrouwen uit en dat doet mij erg goed. Patrick en ITicon zijn voor mij veel meer dan alleen een logo op de helm, met hun betrokkenheid helpen zij mij ook op andere vlakken om doelen te bereiken. ITicon enorm bedankt en ik kijk er naar uit om onze mooie samenwerking verder door te zetten!”

ITicon levert al meer dan 20 jaar hoogopgeleide ICT-managers en consultants op basis van detachering. Wil je meer weten over ITicon? Bekijk dan hun website via: https://www.iticon.nl/