Jeffrey Buis en Damen Motorkleding verlengen samenwerking in 2021

Jeffrey Buis zal ook komend seizoen racen in een motorpak van Damen Motorkleding. Randy van Maasdijk maakt een serie prachtige foto’s van het pak in de MTM Kawasaki kleuren voor het seizoen 2021. Op het pak zijn naast de partners van MTM Kawasaki ook diverse persoonlijke sponsoren van Jeffrey te zien.

Een veilig en goed pak is enorm belangrijk voor een motorcoureur. Daarom vertrouwt Jeffrey Buis al jaren op Damen Motorkleding. Ook dit jaar zal Jeffrey in een motorpak van Damen Motorkleding in de kleuren van het MTM Kawasaki team gaan rijden. Onlangs maakt het bedrijf gevestigd in Breda al een motorpak speciaal voor zijn Supersport 600 trainingen. Nu kan Jeffrey zijn MTM Kawasaki pak inclusief laarzen en handschoenen voor het World Supersport 300 kampioenschap presenteren. Het pak is tevens voorzien van een Tech-Air airbag.

Op het Damen Motorkleding motorpak zijn naast partners van het MTM Kawasaki team ook diverse persoonlijke sponsoren van Jeffrey te zien. Night Star Express is al jaren betrokken bij de ontwikkeling van Jeffrey. Night Star Express is een specialist in hoogwaardige- en innovatie nachtdistributie in de BeNeLux en een groot deel van Europa. RiTer Induction is een nieuwe partner van Jeffrey, die een specialist is in industriële inductie verhitting. Aan de voorzijde van Jeffrey’s pak zijn ook H&W Race Support en Siesling B.V. te zien. Siesling B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in industriële reiniging, de reiniging, renovatie en bescherming van gevels en gebouwenbeheer. Tevens verhuren zij hoogwerkers en schaarliften. Aan de achterzijde van het pak is het logo van E.S. Meppel Wolthuis zichtbaar. Het bedrijf uit Meppel richt zich op de aanleg en het onderhoud van elektra, loodgieterswerk, verwarming en installatie.

Jeffrey is momenteel onderweg naar Spanje. Vrijdag en zaterdag zal hij gaan testen met de Supersport 300 motor van het MTM Kawasaki team op Motorland Aragon. Vervolgens reist het team door naar het circuit van Catalunya nabij Barcelona, waar maandag en dinsdag de officiële World Supersport 300 test van de WorldSBK op het programma staat.

Jeffrey Buis: “Mijn samenwerking met Damen Motorkleding gaat al terug sinds mijn eerste seizoen in de Molenaar NSF100 Cup in 2012. We hebben een zeer hechte band opgebouwd en het is voor mij dan ook niet meer dan logisch dat ik ook in 2021 weer met een pak van Damen Motorkleding ga rijden. Naast dat het pak erg prettig zit, is de support ook geweldig. Ik wil in het bijzonder Jan, Maarten en Marleen heel erg bedanken. Ook wil ik mijn paksponsoren Night Star Express, RiTer Induction, Siesling B.V., E.S Meppel Wolthuis en H&W Race Support naast mijn overige sponsoren heel erg bedanken. Ik kan niet wachten om aan het WK seizoen te beginnen!”

Maarten en Marleen Alewijn [Damen Motorkleding]: ”Tijdens de NSF cup in 2012 viel ons het talent van Jeffrey Buis al op. Inmiddels bijna 10 jaar verder is de samenwerking met Jeffrey zeer prettig en inspirerend. Sinds 2019 rijdt Jeffrey in een Damen Airbag pak voorzien van een Alpinestars Tech Air racevest. Voorlopig hoogtepunt is de wereldtitel in de WSS300 klasse. Gezien het talent en de  mogelijkheden in de SS600 klasse, verwachten wij dat het behalen van deze titel niet de eerste en ook niet de laatste keer is. Wij kijken uit naar een nieuw seizoen en zijn zeer blij de langdurige samenwerking voort te zetten. Wij wensen het volledige MTM Kawasaki Team heel veel succes!”