Jeffrey Buis presenteert zijn helm voor 2020 en hervat training op de motor

Met trots kan Jeffrey Buis zijn prachtige helm presenteren voor het seizoen 2020. Grote dank gaat uit naar helmsponsors Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort samen met H&W Race Support, ITicon en Shoei. Maar natuurlijk ook naar de andere trouwe sponsors en partners! Jeffrey heeft daarnaast zijn trainingen op de motor weer hervat.

De prachtige Shoei helm is ontworpen door Sander Lam van SL Grafics. Op de 2020 helm is er een mooie plek voor Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort samen met H&W Race Support van Henk en Wijnie van Wolfswinkel. Het prachtige resort op Curaçao, waar je kunt genieten van een grenzeloze rust, heerlijk eten en drinken, prachtige stranden en meer, is nieuw als partner van Jeffrey Buis Racing. De blauwe kleuren op de helm geven tevens het beeld weer van de prachtige zee bij het mooie strand van Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Bekijk de website https://www.bluebay-curacao.com/nl om een beeld te krijgen van het resort.

Shoei en ITicon zijn al meerdere jaren bekende namen rond Jeffrey. ITicon is een landelijke organisatie, die al meer dan 20 jaar een specialist is in het leveren van hoogopgeleide ICT-professionals op basis van detachering en consultancy. Eigenaar Patrick Boxem is de laatste jaren zeer betrokken bij de ontwikkeling van Jeffrey. Daarmee ondersteund en support ITicon toptalent binnen en buiten de ICT-branche. Wil je meer weten over ITicon neem dan een kijkje op https://www.iticon.nl/ en https://www.linkedin.com/company/iticon-bv/.

 

Niels Breider heeft naast prachtige foto’s ook een mooie video gemaakt om de helm van Jeffrey voor het seizoen 2020 te presenteren. De video is bekijken door op onderstaande YouTube link te kliken.

Jeffrey hervat trainingen op de motor
Het is nog niet bekend wanneer de eerste races en in welke vorm weer kunnen gaan plaatsvinden. Jeffrey heeft wel toestemming gekregen om weer te kunnen trainen op de motor. Eigenlijk zelfs vanwege twee redenen. De eerste reden is dat door de versoepeling van de coronamaatregelen de jeugd tot en met 18 jaar weer mag sporten. Uiteraard met aangescherpte regels. Aangezien Jeffrey eind december 18 jaar is geworden, mocht hij weer starten met zijn trainingen op de motor. Daarnaast heeft de NOC-NSF in combinatie met de KNMV onlangs topsporters toestemming te geven om hun trainingen te hervatten. Daar vielen ook alle WK-rijders in de motorsport onder, dus ook Jeffrey.

Onlangs heeft Jeffrey zijn eerste meters op de TT Junior Track in Assen gemaakt. “Het gevoel om weer op de motor te zitten was heerlijk, al was het nog niet met mijn Kawasaki Ninja 400, maar met een NSF 100”, aldus Jeffrey. Binnenkort staan er meer trainingen voor Jeffrey gepland op de TT Junior Track en wordt in overleg met de KNMV ook gekeken of er korte termijn weer getraind kan worden op het grote TT Circuit Assen. Daarnaast is het MTM Kawasaki MotoPort team waar Jeffrey voor uitkomt ook druk bezig met de voorbereidingen om weer een aantal tests te plannen. Wanneer er meer bekend is over de hervatting van het seizoen, zullen wij dat uiteraard laten weten!

Foto en video credits: Niels Breider