Jeffrey Buis showt zijn Shoei helm voor het seizoen 2021

Jeffrey Buis presenteert met trots zijn nieuwe helmdesign voor het seizoen 2021. De regerend wereldkampioen zal opnieuw gaan rijden met de Shoei X-Spirit 3. Ook ITicon B.V. is als helmsponsor weer zichtbaar in het nieuwe design. Randy van Maasdijk maakte een gave fotoshoot van de 2021 helm van de 19-jarige coureur uit Steenwijkerwold.

Jeffrey Buis is druk bezig met zijn voorbereidingen op het seizoen 2021. Het doel is simpel; gaan voor prolongatie van zijn wereldtitel in de Supersport 300 klasse. Dit gaat de coureur uit Steenwijkerwold net als de afgelopen seizoen doen op een Kawasaki Ninja 400 van het MTM Kawasaki team. In de eerste maanden van dit jaar heeft Jeffrey een aantal testtrainingen gedaan met een Supersport 600 motor. Nu gaat de focus om naar de voorbereiding op het WK Supersport 300 seizoen, waarbij Jeffrey eind maart gaat testen met MTM Kawasaki op Motorland Aragon en het circuit van Barcelona.

Achter de schermen werd er ook gewerkt aan het nieuwe helmdesign voor het seizoen 2021. De samenwerking tussen Jeffrey en Shoei is er al sinds 2012. Ook dit jaar zal Jeffrey de X-Spirit 3 van Shoei met trots gaan dragen. Voor dit seizoen is er gekozen om op een stijlvolle manier de Nederlandse kleuren te laten terugkomen in de helm. Het design is gemaakt door Sander Lam van SLGrafics.

ITicon B.V. is net als afgelopen jaar de helmsponsor van Jeffrey. ITicon B.V. is een landelijke organisatie, die al meer dan 20 jaar een specialist is in het leveren van hoogopgeleide ICT-professionals op basis van detachering en consultancy. Daarnaast heeft ITicon een Academy waar verschillende trainingen, cursussen en workshop zowel digitaal als inhouse gevolgd kunnen worden. Vorige week werd het bedrijf van Patrick Boxem uitgeroepen tot landelijke winnaar in de verkiezing van beste werkgever in de categorie tot 20 medewerkers. Jeffrey Buis Racing feliciteert ITicon B.V. met dit prachtige resultaat!

Jeffrey Buis: “Het nieuwe design van mijn Shoei helm is heel erg gaaf geworden! De Nederlandse kleuren komen er op een stijlvolle manier in terug met dank aan Sander Lam van SLGrafics. Ik race al sinds 2012 met Shoei en ben zeer tevreden over hun support. Ik wil Shoei, helmsponsor ITicon B.V. en al mijn andere sponsoren heel erg bedanken voor hun steun. Ik ga de helm met trots dragen!”

Paul Welp [Salespromotor, Shoei Europe Distribution]: “We zijn verheugd en trots te kunnen melden dat Jeffrey Buis ook in 2021 in het WK Supersport 300 kampioenschap met de Shoei X-Spirit 3 zal rijden. Shoei Europe en Jeffrey werken al vele jaren met veel plezier samen en afgelopen jaar heeft Jeffrey een fantastisch seizoen gekend met als kroon het behalen van de wereldtitel. Mede namens Shoei Europe Distribution en Shoei Japan wil ik Jeffrey weer een sportief en succesvol seizoen 2021 toewensen.”

Foto's: Randy van Maasdijk