Foto- en videoverslag Cartagena test 2020

Jeffrey Buis maakte van 8 t/m 10 januari zijn eerste testmeters van het jaar met zijn Kawasaki Ninja 400. Randy van Maasdijk was mee met de 18-jarige coureur uit Steenwijkerwold en maakte een prachtig foto- en videoverslag van de trainingsdagen.

Zondag 29 maart staat voor Jeffrey Buis de eerste WK Supersport 300 race van het seizoen 2020 op het programma. Deze wedstrijd wordt verreden op het circuit van Jerez in Spanje. Maar voor het zover is, staan er eerst nog diverse tests op het programma zodat de jonge coureur zich optimaal kan voorbereiden. De eerste test was van 8 t/m 10 januari met zijn eigen Kawasaki Ninja 400 op het circuit van Cartagena. Na een periode niet op zijn racemotor te hebben gezet, kon Jeffrey gedurende de dagen mooi ritme opdoen. Dit lukte goed, want gedurende de test ging het ritme steeds verder omhoog. In de komende maanden zal Jeffrey ook testdagen gaan afwerken met het MTM Kawasaki Racingteam, waar de rijder uit Steenwijkerwold voor uitkomt in het WK.

Randy van Maasdijk maakte een serie mooie foto’s van de test, die op deze pagina te bekijken zijn. We beginnen met twee onboard video’s die ook door Randy gemaakt zijn. De eerste video is gemaakt met een 360 camera achter op de motor van Jeffrey, iets wat spectaculaire beelden opleverde. Daaronder vind je nog een mooie video van Jeffrey onboard aan de voorzijde van de motor.

Foto & video credits: Randy van Maasdijk