Jeffrey Buis ook met G.A.P. Motozoo Racing by Puccetti naar Indonesië

Jeffrey Buis zal ook uitkomen voor het G.A.P. Motozoo Racing by Puccetti team tijdens de laatste ronde van het WK Supersport seizoen 2021. De races worden verreden van 19 t/m 21 november op het Mandalika International Street Circuit in Indonesië. De 19-jarige coureur maakte in Argentinië zijn debuut in deze klasse, waarin hij gedurende het weekend veel progressie wist maken.

Jeffrey Buis maakte onlangs in Argentinië zijn debuut in het WK Supersport, nadat hij als derde was geëindigd in het WK Supersport 300 kampioenschap. De Kawasaki-coureur kwam uit voor het G.A.P. Motozoo Racing by Puccetti team. De samenwerking met het team verliep uitstekend, wat erin resulteerde dat Jeffrey veel progressie wist te maken. In de tweede race wist de coureur uit Steenwijkerwold één WK-punt te scoren door als vijftiende te finishen.

Nu kan Jeffrey bekendmaken dat hij ook de slotronde van het WK Supersport kampioenschap in actie zal komen voor het G.A.P. Motozoo Racing by Puccetti team. De races worden verreden op een nieuw circuit: het Mandalika International Street Circuit in Indonesië. Het evenement wordt van 19 t/m 21 november georganiseerd. Opnieuw een prachtig avontuur en een mooie kans voor Jeffrey om zich verder te ontwikkelen in deze klasse.

Jeffrey Buis: “Ik ben gevraagd om ook in Indonesië voor G.A.P. Motozoo Racing by Puccetti in de WK Supersport te rijden. Erg mooi dat we aan ons eerste weekend een vervolg kunnen geven. Het wordt een nieuwe baan voor iedereen, dus dat is andere vergeleken met Argentinië. We gaan het weekend weer in om veel te leren, samen met het team de afstelling van de motor nog beter op mijn rijstijl te laten aansluiten en we gaan proberen om het gat naar de kop te verkleinen. Ik wil het team bedanken voor deze kans!”