Jeffrey Buis Racing presenteert nieuwe JB6 Jeffrey Buis Fanclub!

Als nieuwe variant op de Club van 50, 100 en 250 presenteert Jeffrey Buis Racing de JB6 Jeffrey Buis Fanclub. We hebben drie verschillende opties om lid te worden van de fanclub. Voor de fans hebben we een mooi JB6 fanpakket (goodiebag) samengesteld met daarin onder andere een vlag, mondkap, magazine, stickers en meer. Aanmelden en de betaling via iDEAL kan heel eenvoudig via de website van Jeffrey. We vertellen er graag meer over!

Afgelopen seizoen heeft Jeffrey op prachtige wijze de wereldtitel binnengehaald. En dat op de leeftijd van slechts 18 jaar! Graag wil Jeffrey meer wereldtitels en overwinningen gaan behalen in de motorsport. Daarbij kan hij alle steun gebruiken. Voor particulieren die Jeffrey Buis een warm hart toedragen en hem graag willen steunen in zijn carrière, zijn we gestart met de JB6 Jeffrey Buis Fanclub. We hebben drie verschillende smaken; Supporter, Fan en Topfan!

Je kan al een Supporter worden voor een bedrag van 20 euro. Je steunt daarbij Jeffrey in zijn racecarrière en blijft daarbij op de hoogte door middel van de nieuwsbrief. Als je ervoor kiest om fan te worden, dan krijg je het JB6 Fanpakket cadeau. Je kan Fan worden voor 60 euro. De derde categorie is speciaal voor de absolute fans van de wereldkampioen. Deze categorie heeft de naam Topfan. Voor een bedrag van 200 euro ben je een Topfan. Je krijgt dan uiteraard het JB6 Fanpakket, maar aan het einde van het jaar 2021 organiseert Jeffrey met alle Topfans ook een leuke activiteit.

De verschillende opties op een rij:
✴️ Supporter voor € 20,-

✴️ Fan incl. JB6 Fanpakket voor € 60,-

✴️ Topfan incl. JB6 Fanpakket voor € 200,-

JB6 Fanpakket
Wanneer je ervoor kiest om Fan of Topfan te worden, dan krijg je het JB6 Fanpakket thuisgestuurd. We hebben samen met diverse partners van Jeffrey een mooi pakket samengesteld. De goodiebag bestaat uit:

✅JB6 Jeffrey Buis tas aangeboden door Hengst Workwear

✅JB6 Jeffrey Buis vlag

✅ ITicon en JB6 Jeffrey Buis mondkap

✅ Sticker JB6 Jeffrey Buis

✅ Sticker Jeffrey Buis wereldkampioen 2020 [special edition]

✅Stichting Against Cancer armbandje

✅Doosje pepermunt en pen aangeboden door Night Star Express

✅Moto73 magazine met het verhaal over Jeffrey’s wereldtitel

Lid worden is heel eenvoudig!
Je kan heel makkelijk lid worden. Vul onderstaand formulier in en je kan vervolgens gelijk betalen via iDEAL. Wanneer je gekozen hebt voor de optie Fan of Topfan, dan krijg je het JB6 Fanpakket zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Wil je liever op een andere wijze je aanmelden en betalen. Dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@jeffrey-buis.nl

Club van 50, 100 en 250
Uiteraard blijft het ook mogelijk om donaties aan Jeffrey te doen via de Club van 50, 100 of 250 (euro). Kies je liever voor om lid te blijven of worden van de Club van 50, 100 of 250, zou je dan ons dan een mailtje willen sturen? Dat kan naar info@jeffrey-buis.nl

Aanmelden JB6 Jeffrey Buis Fanclub

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.