Jeffrey Buis van start tijdens de Gamma Racing Day

Jeffrey Buis gaat zondag 18 augustus van start tijdens de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen. De 17-jarige coureur rijdt twee wedstrijden in de IDM Supersport 300 klasse tijdens deze populaire en ieder jaar zeer goed bezochte evenement. Ben jij erbij om Jeffrey aan te moedigen?

Jeffrey Buis wil tijdens de zomerstop in het raceritme blijven. Onlangs reed de coureur uit Steenwijkerwold naar twee tweede plaatsen in de IDM Supersport 300 kampioenschap in Schleiz. Afgelopen weekend testte de jonge rijder met MTM Kawasaki op Magny Cours, waar eind september een WK-wedstrijd wordt verreden.

Nu staat het volgende evenement voor de deur; de Gamma Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement van Europa. Jeffrey rijdt zondag 18 augustus twee wedstrijden in de IDM Supersport 300 klasse. De eerste race gaat om 10:25 uur van start en de tweede race begint om 17:20 uur.

De Gamma Racing Day is een gratis evenement en kaarten kan je downloaden via www.gammaracingday.nl. Jeffrey is in de paddock te vinden bij het MTM Kawasaki Team, waar hij ook voor uitkomt in het WK. Wanneer je de in de paddock bent, is het natuurlijk mogelijk om even een kijkje te nemen.

Ben je nog geen lid van de Club van 50, 100 of 250 (euro) en heb je interesse om Jeffrey te steunen in zijn racecarrière. Dat zou geweldig zijn! Je kan dan contact met ons opnemen via: penningmeesterjeffreybuisracing@hotmail.com.

Met sportieve groet,
Jeffrey Buis Racing – JB6 Dutch Motorsport

Foto credit: MTM Kawasaki