Mooie seizoenafsluiter bij Marco van Beek en kalender voor 2020 bekend

Zondag 10 november was het prachtige autobedrijf van Marco van Beek in Steenwijk het decor voor de seizoensafsluiting van Jeffrey Buis Racing. De 17-jarige coureur gaf een presentatie aan de aanwezigen en daaropvolgend werd er onder het genot van een hapje en drankje gezellig nagepraat over het mooie seizoen. In deze nieuwsbrief ook aandacht voor de World Supersport 300 kalender voor het seizoen 2020.

Jeffrey Buis kan met trots terugkijken op zijn eerste seizoen in het wereldkampioenschap. De MTM Kawasaki coureur eindigde in zes van de tien races in de punten, terwijl er maar liefst 55 rijders op de startlijst stonden. Jeffrey eindigde twee keer in de top-tien, wat hem een veertiende positie in de eindstand opleverde. Zondag 10 november werd bij Marco van Beek Premium Cars & Car Service teruggekeken op dit mooie jaar. Een gezellige groep sponsoren, familie en geïnteresseerden waren op dit evenement.

Marco van Beek verwelkomde alle aanwezigen in zijn nieuwe autobedrijf in Steenwijk, die afgelopen zomer haar deuren openende. Vervolgens kwam Jeffrey zelf aan het woord en blikte hij terug op de races en resultaten van het afgelopen seizoen. Ook werd er natuurlijk gesproken over het seizoen 2020. Jeffrey staat volgend jaar opnieuw aan de start voor MTM Kawasaki. Zijn doel is dan om constant in de top-tien te zitten en aansluiting te vinden met de top-vijf. Na afloop van de presentatie was de BBQ al warm, waardoor de aanwezigen onder het genot van een hapje en drankje nog even gezellig konden napraten. Als Jeffrey Buis Racing kijken we terug op een geslaagde afsluiting van het seizoen en willen wij alle aanwezigen bedanken voor hun komst.

De World Supersport 300 kalender voor het seizoen 2020 is bekend!

De WorldSBK organisatie heeft donderdag de kalender gepresenteerd voor het seizoen 2020. In onderstaande afbeeldingen is de volledige kalender te bekijken. Het seizoen voor Jeffrey start in Jerez, want in Australië en Qatar zal de World Supersport 300 klasse niet rijden. De laatste race van het seizoen is op Magny Cours in Frankrijk. In totaal staan er tien races op het programma voor Jeffrey. Nieuw op de kalender zijn de evenementen op de circuits van Oschersleben en Catalunya.