Stichting Jeffrey Buis Racing doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019

Goed nieuws! Stichting Jeffrey Buis Racing is uitgekozen om mee te doen aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Meppel–Staphorst–Steenwijkerland. Via deze campagne worden verenigingen en stichtingen geholpen om hun doel te bereiken. Jeffrey zijn doel ligt dit jaar bij het rijden in het WK Supersport 300 kampioenschap.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland een stem uitbrengen op de stichting of vereniging die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op Stichting Jeffrey Buis Racing worden uitgebracht, des te meer geld er binnen wordt gebracht. Dit jaar wordt er €125.000,- verdeeld over de deelnemende stichtingen en verenigingen. De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot maandag 1 april. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld.

Wat vragen we van jou?
Wanneer je lid bent van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland zouden wij het natuurlijk geweldig vinden als je wilt stemmen op Jeffrey Buis Racing! Zeg het ook graag voort in je kennissenkring en het zou super zijn als jij diegene ook kan overhalen om op Jeffrey Buis Racing te stemmen! Het stemmen kan dus vanaf 15 maart met een stemcode die je ontvangt van de Rabobank.

BELANGRIJK OM TE KUNNEN STEMMEN!
Wil je graag stemmen tussen 15 maart en 1 april op Jeffrey Buis Racing? Zorg dat je voor 1 maart (aankomende vrijdag) lid bent van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkland, want dan alleen krijg je een stemcode van de Rabobank!

Klant van de Rabobank is nog geen lid van de Rabobank!
Wanneer je klant bent van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland betekent het niet meteen dat je ook lid bent. Via internetbankieren kan je eenvoudig zien of je al lid bent van de Rabobank. Via deze link kan je ook direct lid worden van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/meppel-staphorst-steenwijkerland/uw-lidmaatschap/

We zouden het geweldig vinden als je Jeffrey wilt helpen door te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2019!

Vriendelijke groet,
Jeffrey Buis Racing