Word lid van de WK Club van Jeffrey!

Jeffrey Buis zit al vanaf zijn vierde op de motor en hij wist zich gedurende de jaren flink te ontwikkelen. Op 17-jarige leeftijd gaat de droom van Jeffrey in vervulling en gaat hij in het seizoen 2019 zijn debuut maken in de WK Supersport 300 klasse. Nu Jeffrey de overstap gaat maken naar het wereldkampioenschap heeft het team een speciale ‘WK Club van Jeffrey’ opgericht.

Wanneer je lid bent van de WK Club van Jeffrey steun je voor een bedrag van 400 euro de jonge coureur uit Steenwijkerwold in zijn missie om hoge ogen te gooien in het WK en daarnaast biedt het pakket ook diverse voordelen voor jou! Zo ontvang je twee weekendkaarten voor de World Superbike in Assen en krijg je tevens een rondleiding in de paddock, waarbij een bezoek aan het MTM Kawasaki Team van Jeffrey niet zal ontbreken.

De voordelen van de WK Club van Jeffrey op een rij:

*Twee weekendkaarten voor de World Superbike in Assen. Tijdens het evenement rijdt Jeffrey in de WK Supersport 300 klasse. Wanneer je in plaats van deze wedstrijd liever een buitenlandse race bezoekt, regelen we kaarten voor dat evenement.

*Een rondleiding door het World Superbike paddock in Assen die verzorgd wordt door Jeffrey Buis Racing, met uiteraard een uitgebreide meet en greet bij Jeffrey en zijn team.

*Een vermelding op de website van Jeffrey.

*Een uitnodiging voor de WK Club van Jeffrey avond, die aan het einde van het seizoen zal plaatsvinden. Een gezellige bijeenkomst met een avondvullend programma, waarbij onze coureur Jeffrey in het middelpunt zal staan.

*Mocht jij je als bedrijf aanmelden voor de WK Club van Jeffrey, dan plaatsen wij tijdens het seizoen een bericht op de Facebookpagina van Jeffrey Buis Racing over je bedrijf. (voor bedrijven zijn de kosten om lid te worden van de WK Club van Jeffrey 400 euro exclusief btw)